Premiär för Hockeyfredag i Fjällräven Center

3 oktober 2018 15:35
Arena

Avsluta veckan på bästa sätt när Örnsköldsviks största mötesplats bjuder in till Hockeyfredag med start 16:00. Skaffa biljetter till matchen, ta med kollegorna och möts upp i Guldbaren för After Work. Efter mötet mellan MODO Hockey och Tingsryd är det Efterfest och livemusik med partybandet Full tank!


Varje fredag den här säsongen kommer Fjällräven Center att bjuda in till After Work inför matchen som spelas i HockeyAllsvenskan och Efterfest med livemusik direkt efter slutsignalen. After Work öppnar från 16:00 där du i härlig miljö kan ladda upp med AW-priser på utvald mat och dryck i Guldbaren som ligger direkt innanför entrén till Fjällräven Center.

Så avsluta veckan på bästa sätt genom att umgås med vänner, mingla i Guldbaren, se hockeymatchen och avsluta kvällen med livemusik med garanterat ös. Biljetter till matcherna hittar du som vanligt hos våra fantastiska ombud i Örnsköldsvik med omnejd samt på alltid öppna modo.ebiljett.nu.

Nu på fredag när MODO Hockey tar emot Tingsryd och nedsläpp sker 19:00 öppnar vi portarna för AW från 16:00. Kvällens band på Efterfesten är Full tank som kommer bjuda på klassiska partyhits direkt efter slutsignalen. I vanlig ordning sker även Fans Corner i entréhallen så det finns verkligen anledningar att göra fredagkvällen till en helkväll tillsammans med oss i Fjällräven Center!

Varmt välkomna!

Biljetter till MODO Hockey - Tingsryds AIF