Succé för säsongskortserbjudandet!

6 maj 2020 16:30
Herr

MODO Hockey ökade sin försäljning av säsongskort i jämförelse med samma period den förra säsongen. Både i antalet kort och i omsättning har stödet ökat under perioden för erbjudandet, vilket är helt fantastiskt - Säsongskort går fortsatt att teckna och förlänga ända fram till säsongsstart!


Under dagens nyhetsuppdatering i MODO Channel kunde MODO Hockey berätta den glädjande nyheten att antalet sålda säsongskort under tiden för säsongskortserbjudandet ökat i jämförelse med samma period inför den förra säsongen.

– Det har varit en rolig period ända sedan vi körde igång vår kampanj med start den 24 mars har det varit full fart på biljettavdelningen, på webben och i luckan på Fjällräven Center, berättade Jonas Nilsson på MODO Hockeys privatmarknad och fortsatte:

– Den senaste veckan har verkligen varit fullspäckad där intresset har varit fantastiskt stort. Vi har redan nu sålt fler säsongskort till den kommande säsongen i jämförelse med 1 juni 2019.

Fler klipp i MODO Channel

Säsongskort framåt mot seriestart 2020

Det går utmärkt att köpa säsongskort även fortsättningsvis och då ända fram till starten av den kommande säsongen. Skillnaden är att slutspelsmatcherna samt övriga mervärden inte ingår, men slutspelet kan köpas till för en extra kostnad.

Kontakta [email protected] snarast vid intresse där även modo.ebiljett.nu inom kort kommer att finnas tillgänglig igen för både förlägning av säsongskort eller nytecknade.

Ett stort tack till alla er som redan tecknat eller förlängt era säsongskort!