Andreas Johansson inför torsdagens hemmamatch mot Skellefteå

24 februari 2016 14:36

MODO Hockey kommer senast från förlust på bortaplan mot Skellefteå AIK och ställs nu åter mot serieledarna, men den här gången hemma i Fjällräven Center på torsdag kväll. "Skellefteå är ett ruggigt bra lag men vi måste fokusera på vad vi ska göra och spela mer som vi gjorde mot dem senast på hemmaplan", säger MODO Hockeys huvudtränare Andreas Johansson inför torsdagens hemmamatch.


MODO Hockey föll med 5-0 i tisdagens möte mot Skellefteå AIK på bortais. Efter tre snabba mål i slutet av den första perioden kunde MODO inte resa sig.

– Det var en stor besvikelse igår och kanske inte färsmt över fölusten då Skellefteå är Sveriges bästa hockeylag. Förlora matcher kan man göra, men prestationen från vår sida efter den första perioden är där vi måste fundera ordentligt varför det blir så, säger huvudtränare Andreas Johansson och konstaterar:

– Vi började matchen bra och hade bra åkningar i början utan att vara riktigt, riktigt där och målen vi fick mot oss fick oss att tappa energi. Men det enda vi kan ta med oss är att vi trots allt inledde matchen bra.

"Vi måste upp i prestation till mötet på torsdag"

MODO Hockey och Skellefteå AIK möts i två raka matcher och därför tar nu MODO Hockey emot serieledande västerbottningarna redan på torsdag kväll på hemmaplan i Fjällräven Center.

– Det som har hänt har hänt och vi måste upp i prestation till mötet på torsdag. Skellefteå är ett ruggigt bra lag men vi måste fokusera på vad vi ska göra och spela mer som vi gjorde mot dem senast på hemmaplan då vi gjorde en riktigt bra match. Spelar vi på det sättet så har vi en god chans att kunna vinna, avslutar Johansson.

Läget i laget

Patrick Dwyer och Peter Öberg är inte aktuella för spel, i övrigt är samtliga spelare tillgängliga där förändringar i formationer är att vänta. Se inslaget i MODO Channel med Andreas Johansson för samtliga eventuella ändringar i laguppställningen.

Mötet mellan MODO Hockey och Skellefteå AIK startar 19:00 torsdag den 25 februari där du kan köpa biljetter på sedvanliga förköpsställen eller via modo.ebiljett.nu. Vi ses i Fjällräven Center!