MODO Hockey söker en Företagssäljare

2 juli 2020 22:05
Möjlighet

Är du den som är en fena på relationer, älskar försäljning och att göra affärer med företag- då är det dig vi söker! Vi söker en driftig och hungrig företagssäljare som vill vara med på resan att fortsätta utveckla MODO Hockey mot nya framgångar genom försäljning.


Som företagssäljare i MODO Hockey ansvarar du för B2B-försäljning tillsammans med två andra kollegor i teamet, du jobbar också nära övriga medarbetare i sälj - och marknadsteamet. Du ansvarar för att ta initiativ och genomföra försäljnings- och eftermarknadsaktiviteter mot potentiella och befintliga kunder. Du förväntas kunna hantera hela säljprocessen och ta en affär från start till mål. Tjänsten innebär att självständigt identifiera nya kunder, kontakta dessa för att tillsammans nå en affärsöverenskommelse. Detta innebär att du kommer att tillbringa en stor del av din arbetstid ute hos kund men även ta kontakt via telefon och andra digitala hjälpmedel. Du kommer också att använda en del av din tid till att utveckla och fördjupa samarbetet med befintliga kunder, det innebär såväl merförsäljning som eftermarknad och kundaktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av uppsökande B2B-försäljning både inom nyförsäljning och merförsäljning. Du är tävlingsinriktad med ett starkt säljdriv och motiveras av, och vill kunna prestera resultat utöver det vanliga, både självständigt och tillsammans med andra. Du är stresstålig, kan jobba i ett högt tempo och du brinner för att vara en del i vår framgång. Det är viktigt att du är van att arbeta självständigt och kan hantera både mindre och större uppgifter parallellt. Du trivs med utmaningar och att få dina kunder att utveckla sin verksamhet genom att ingå i MODO Hockeys affärsnätverk.

Utbildning inom försäljning, kundservice och CSR-försäljning är meriterande. B-körkort är ett krav samt god datavana.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Provanställning med tillträde enligt överenskommelse

Arbetstid

Oreglerad arbetstid

Övrig information

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2020-08-31.

Ansök till tjänsten genom följande länk

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Widebro, VD MODO Hockey på tel. 070-617 98 24 eller via mail till [email protected]

Har du frågor kring själv rekryteringsprocessen kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup på tel. 0660-689 602 eller via mail [email protected]

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se