Pär Styf inför fredagens möte mot Skellefteå
Publicerad: 2020-09-03
Herr
MODO Hockey tar emot Skellefteå AIK på fredag kväll hemma i Fjällräven Center. Matchen, som sänds i MODO Channel Premium, har nedsläpp 18:00. "Vi ska försöka att äga pucken mer än vad vi gjorde i den senaste matchen mot Timrå på hemmaplan", kommenterar MODO Hockeys assisterande tränare Pär Styf inför matchen.

MODO Hockey gör sig redo för sin fjärde match på försäsongen inför HockeyAllsvenskan 2020/2021 när fredag kväll innebär match mot Skellefteå AIK i Fjällräven Center. För en vecka sedan ställdes MODO mot länsrivalen Timrå i en match som slutade med 0-4-förlust.

– Förberedelserna på ledarsidan har varit att vi gått igenom matchen mot Timrå noggrant och tittat på hur vi ska bygga spelet vidare framåt. Lagmässigt har spelarna kört hårt här både måndag och tisdag och fått lite mera flås och kondition inlagt på träningarna, kommenterar MODO Hockeys assisterande tränare Pär Styf till MODO Channel och fortsätter:

– Utan att gå in på för mycket detaljer tycker vi inte att vi tog de stegen framåt som vi hade hoppats på. Å andra sidan är det inget kosntigt i det den här tiden på året då det är många nya spelare, nya ledare och vi har ett nytt sätt att spela på. Men det vi framför allt inte var nöja med var att vi tappade många puckar och även förlorade kamper.

Andra mötet mot Skellefteå

MODO Hockey har drabbat samman med Skellefteå AIK en gång tidigare på försäsongen och det i Skellefteå där matchen slutade 4-3 till Skellefteå efter straffläggning.

– Senast var det en match med böljande initiativ där de var mer aktiva i början av matchen innan vi tog över spelet. Skellefteå var riktigt bra i den andra perioden i den matchen innan vi i tredje kom tillbaka spelmässigt. Men över lag var det en match i högt tempo senast och som även var ganska fysisk. Därför förväntar vi oss en liknande matchbild nu på fredag, kommenterar Styf avslutningsvis.

{!A}

Till MODO Channel

Se även i MODO Channel Premium

Intervju med Linus Pettersson inför matchen

Fredagens matchvärmning

Måndagens isträning i MODO Channel Premium

Matchen direktsänds i MODO Channel Premium

När MODO Hockey tar emot Skellefteå AIK fredag den 4 september direktsänder MODO Channel Premium matchen. Har du abonnemang i MODO Channel ser du matchen utan extra kostnad men det är även möjligt att köpa matchen via pay-per-view för 99kr. Matchstart är 18:00 men vi börjar uppsnacket från 17:45.

Se matchen i MODO Channel via följande länk

Läget i MODO Hockey

Aaron Gagnon och Frank Corrado ansluter till laget senare under september månad. I övrigt finns samtliga spelare tillgänglig till fredagens hemmamatch.

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson