Biljettinformation inför SDHL-matcher på hemmaplan

15 september 2020 15:58
Dam

MODO Hockey spelar sina två första hemmamatcher i SDHL 2020/2021 nu till helgen. Du som har köpt säsongskort till SDHL är välkommen på våra hemmamatcher i SDHL, men det kommer endast att vara de 50 första som släpps in där det inte kommer att säljas lösbiljetter till matcherna


Lördag 19 september och Söndag 20 september är det dags för årets första hemmamatcher i SDHL när MODO Hockey tar emot Linköping respektive Djurgården. Under rådande pandemi (Covid-19) är bestämmelserna för närvarande att endast maximalt 50 personer får vara publik.

Regeringen och berörda myndigheter håller på att utreda frågan med förslag att det från 1 oktober kan komma att gälla andra förutsättningar, men inget beslut är taget ännu. När vi får dessa förutsättningar kommer vi snarast att kommer med ny information om vad som gäller.

Säsongskort prioriteras

Du som har köpt säsongskort till SDHL är välkommen på våra hemmamatcher i SDHL, men det kommer endast att vara de 50 första som släpps in och de säljs inga lösbiljetter till matcherna. Ni som köpt säsongskort sedan innan får era säsongskort tilldelade vid entrén på matchen/matcherna. Varje person som tänker gå på matchen/matcherna kommer även att behöva uppge namn, e-post, adress och telefonnummer vid entrén. Väljer man ej göra det nekas inträde. Detta har att göra med vårt ansvarsantagande som arrangör gällande eventuell smittspårning under Covid-19.

Vid frågor gällande ditt säsongskort, var vänlig kontakta [email protected]

Lördag 19 september

MODO Hockey - Linköping HC

Var: Fjällräven Center

När: 16.00

Entrén Öppnar: 15.00

Söndag 20 september

MODO Hockey - Djurgårdens IF

Var: Fjällräven Center

När: 16.00

Entrén Öppnar: 15.00