Joakim Hagelin lämnar MODO Hockey
Publicerad: 2020-04-02
Herr
MODO Hockey kan idag meddela att det inte blir någon fortsättning för Joakim Hagelin i föreningen. Hagelin representerade MODO under två säsonger i HockeyAllsvenskan. "Vi vill tacka Joakim för hans insatser i klubben där det verkligen var en otursförföljd säsong för honom senast med tanke på skadesituationen. Vi vill önska honom all lycka till i den fortsatta karriären då han både är en laglojal spelare och en fantastisk person", kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.

Joakim Hagelin kom till MODO Hockey inför säsongen 2018/2019 där han i sin första säsong för klubben svarade för 31 poäng på 52 matcher genom 12 mål och 19 assist i HockeyAllsvenskan. Den senaste säsongen blev det endast 23 matcher för Hagelin som drabbades av en skada som inte ville ge med sig. Med 2 mål och 8 assist på säsongens matcher blev det totalt 45 poäng (17+28) under två säsonger i MODO Hockey.

– Jag vill tacka för tiden i föreningen med ett tack till både lagkamrater och alla runt omkring i MODO. Jag är glad, nöjd och stolt över det som hänt under de senaste åren och blickar nu framåt för att fortsätta hockeyäventyret och karriären.

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson