Sportlovshockey och viktiga poäng på spel!
Publicerad: 2023-03-08
INFÖR MATCH
HockeyAllsvenskan är sannerligen inne i sitt slutskede då blott två omgångar återstår. På onsdagskvällen är vi på jakt efter tre viktiga poäng på hemmaplan. Vi går mot en bit över 4 000 åskådare och innan nedsläpp är det aktiviteter i entréhallen för alla sportlovsbesökare.

Toppstriden i HockeyAllsvenskan står mellan MoDo Hockey och IF Björklöven och med sex poäng kvar att spela om har MoDo ett två poäng långt försprång på rivalen från Umeå. På onsdagskvällen tar MoDo emot Södertälje på hemmaplan medan Löven möter Västervik hemma.

Vi hoppas att just du vill vara på plats och hjälpa laget i kampen om seriesegern – och är du på plats i tid så finns det aktiviteter i Hägglunds Arenas entréhall för de yngsta.

Prickskytte, ansiktsmålning och aktiviteter med McDonalds står på agendan och efteråt är det Fans Corner med möjlighet att träffa spelare från MoDo Hockey.

Läget i hemmalaget är i princip oförändrat jämfört med senast. Marcus Vela och Josh Dickinson är ännu inte redo för comeback, Daniel Mannberg saknas alltjämt och Oscar Pettersson är avstängd. Lägg därtill att Niklas Folin saknas på grund av sjukdom.

MoDo och Södertälje har mötts tre gånger hittills under säsongen; MoDo vann hemma med 2–1 i december men därefter har det blivit två vinster för Södertälje i Scaniarinken; 4–1 och 4–3 (efter straffar). MoDo har med andra ord revansch att fordra på gästerna.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist