Förnya ditt medlemskap i MODO Hockey

14 maj 2020 08:50
Medlem

Stöd hela föreningen och var en del av klubben i ditt hjärta! Välkommen som fortsatt, eller ny, medlem i MODO Hockey där medlemskapet gäller under ett år. Vi har påbörjat utskick av avier för medlemmar under innevarande säsong, men du kan här direkt förnya ditt medlemskap eller varför inte värva en kompis som medlem?


Medlemskap i föreningen MODO Hockey inkluderar rösträtt på årsmötet, MODOiten säsongsguide inför säsongen, erbjudanden för medlemmar och rabatterat pris på MODO Channel Premium.

När du tecknar medlemskap i MODO Hockey ger du ett direkt bidrag till vår ungdomsverksamhet. En ungdomsverksamhet som genom Återväxten 2020, innehåller mål och riktlinjer för vår hela sportsliga verksamhet. Det innebär bland annat att vår ungdomsverksamhet ska präglas av motivation och glädje, att våra representationslag ska spela i högsta serierna, samt att fler barn och ungdomar spelar hockey över längre tid.

Med start säsongen 2020/2021 blir medlemskorten digitala, men du kan välja till ett fysiskt medlemskort när du tecknar eller förlänger ditt medlemskap. Vi har påbörjat utskick av avier för medlemmar under innevarande säsong där du även kan förnya ditt medlemskap via länken nedan.

Teckna eller förläng ditt medlemskap i MODO Hockey

Vi har fått frågor om tidigare medlemsrekord i MODO Hockey där siffran 5087, daterad 8 juni 2016, står som högsta notering genom tiderna. Den senaste säsongen hade MODO Hockey 2684 medlemmar.

Nuvarande priser medlemskap

Vuxen: 300 kr/år.

Ungdom: 150 kr/år.

I medlemskapet ingår

Som medlem i MODO Hockey stödjer du hela föreningens verksamhet och blir dessutom en officiell del av klubben i ditt hjärta och erhåller rösträtt på årsmötet för föreningen. Dessutom ingår följande mervärden:

– Medlemstidningen MODOiten inför säsongen för dig som är medlem vid utskick, normalt september

– Medlemsträff i Fjällräven Center / Medlemsmatchen

– Exklusivt innehåll på web och i app

– Erbjudande för medlemmar, exempelvis förköp av slutspelsmatcher

– 20 kr rabatt på månadsavgiften för MODO Channel Premium

Teckna eller förläng ditt medlemskap i MODO Hockey