Pär Styf inför fredagens hemmamatch mot IK Pantern
Publicerad: 2018-10-19
Herr
Under fredagen tar MODO Hockey emot IK Pantern hemma i Fjällräven Center. Efter en sur förlust på bortaplan mot Vita Hästen siktar man nu på att studsa tillbaka. "Det är härligt med match igen så här snabbt inpå en sur förlust så att vi får chansen att revanschera oss", säger Pär Styf.

MODO Hockey kommer till spel med en tråkig förlust mot Vita Hästen i ryggen. En match som trots övertaget 23-42 i skott slutade med en 6-3 förlust.

– Tyvärr blev det förslut mot Vita Hästen, de var ruksigt effektiva i powerplay och även i de lägen som de hade i övrigt. Vi hande chansen att komma ikapp och även chansen att vinna, men vi tog inte tillvara på våra lägen och var inte distinkta i våra beslut med och utan puck. Tyvärr så var vi inte riktigt där hela vägen och då kostade det en förlust. Det är en tuff liga och det gäller att vara med hela vägen, säger Styf.

Chansen till revansch kommer dock snabbt när IK Pantern gästar under fredagen, och tränaren har en tydlig bild på hur har tror att matchen kommer att se ut och hur han vill att laget ska spela.

– Vi har en ganska klar bild på hur Pantern kommer vilja spela. Det kommer bli en match med högt tempo där det kommer bli en kamp om pucken, för de vill också äga pucken mycket. Det kommer bli en rolig match att titta på här ikväll och det kommer bli en härlig utmaning, säger Styf och fortsätter:

– Det kommer vara två snarlika lag i spelsättet. Vi kommer bjuda på hög frenesi och hög vilja att äga pucken och skapa målchanser. Samtidigt som vi ska ha som mål att vinna varje närkamp, säger han.

Första matchen i retrostället

Matchen mot Pantern blir också säsongens första i det nya retrostället.

– Att det är premiär för retrostället är lite varför man går runt och ler lite extra mycket idag. Vi har sett tröjorna på spelarna och de är fantastiskt snygga. Det ska bli riktigt roligt att få bjuda publiken på något extra i den tröjan ikväll, avslutar Pär Styf.

Här hittar du biljetter till kvällens match!

{!B}

Till MODO Channel

Kommunikatör, MODO Hockey Robin Hedqvist