Högland blir huvudpartner till MODO Hockey

18 juni 2018 14:50
Nyhet

Högland har under många år varit en viktig partner till MODO Hockey och inför säsongen 2018/2019 står det nu klart att företaget tar klivet till huvudpartner. ”Vi är jätteglada över att Högland vill ta steget tillsammans med oss och att de tror på MODO Hockey. Högland är ett lokalägt företag under expansion som satsar på hela bygdens framtid vilket gör samarbetet extra roligt”, säger MODO Hockeys VD Johan Widebro.


Högland är ett familjeföretag med skog och virke som sin specialitet. Företaget värderar den norrländska, högkvalitativa råvaran högt och värnar om ett nära samarbete med kunder och leverantörer. Högland producerar ett brett sortiment av sågade och hyvlade trävaror med betoning på hållfasthetssorterat virke.

En stor del av företagets produktion är specialanpassad och görs i nära samarbete med kunderna. Största delen av de hyvlade och sågade trävarorna går på export men Högland Såg och Hyvleri, som är det största bolaget i koncernen, består av tre industrier belägna i Örnsköldsviks kommun. Företaget investerar lokalt med bland annat 80 miljoner på sågverket i Anundsjö i en stor satsning som inleds under sommaren 2018.

– Vi på Högland tycker att det är viktigt att vi som företag bidrar till samhället vi verkar i. MODO Hockey är viktigt för Örnsköldsvik och en seger i ett fullsatt Fjällräven Center höjer stadens puls. För oss känns det givet att stötta MODO och vi tror på att föreningen får en positiv utveckling framöver, kommenterar VD David Marcusson.

Besök Höglands hemsida för mer information om företaget