Tindra Holm lämnar MODO Hockey

20 mars 2020 15:00
Dam

Det står nu klart att det inte blir någon fortsättning i MODO Hockey för målvakten Tindra Holm som lämnar klubben. "Vi önskar Tindra stort lycka till i framtiden då det varit väldigt roligt att ha henne här under de senaste säsongerna. Hon är en väldigt ambitiös idrottare och en bra människa", kommenterar MODO Hockeys sportchef Björn Edlund.


Tindra Holm kom till MODO Hockey inför säsongen 2018/2019 och spelade 12 matcher från start den första säsongen i SDHL. Senaste säsongen vaktade Holm kassen i 13 matcher där hennes statistik från tiden i MODO Hockey visar 2,76 insläppta mål i snitt per match.

– Jag är tacksam för de utmaningar jag ställts inför och de möjligheter jag fått under mina två säsonger i MODO Hockey. Jag har utvecklats otroligt mycket som spelare men ännu mer som person, kommenterar Holm.

MODO Hockey har till nästa säsong Klara Peslarova på kontrakt och kommer därtill att lyfta upp målvakter ur den egna organisationen. Målsättningen är att inleda nästa säsong med tre målvakter från start. Victorie Svejdova är en av målvakter som kommer att spela i represetationslaget.

Kontraktsöversikt 2020/2021