Patrik Karlkvist i MODO Channel Premium

18 februari 2020 14:25
MODO Channel

Han gjorde fyra poäng i den senaste matchen mot Västerås och inför onsdagens bortamatch har MODO Channel intervjuat Patrik Karlkvist. Hör om poängformen, powerplayspelet och förväntningarna inför mötet mot Almtuna. Intervjun ser du i MODO Channel Premium.


MODO Channel är MODO Hockeys web-TV som även erbjuder en Premium-tjänst där alla intresserade ges möjlighet att ta del av utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, programserier som tar dig bakom kulisserna samt direktsändningar med Eftersnack efter hemmamatcher i HockeyAllsvenskan.

Kostnadsfritt innehåll finns även i MODO Channel med bland annat intervjuer inför alla matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL samt nyhetsuppdateringar. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Hockeyfredag när MODO möter Kristianstad

MODO Hockeys nästa hemmamatch i HockeyAllsvenskan är när Kristianstad kommer på besök för möte på fredag kväll med nedsläpp 19:00. Det betyder att Hockeyfredag är tillbaka och att du är välkommen på en riktig helkväll som startar med After Work från 16:00 och avslutas med Efterfest i Guldbaren tillsammans med bandet Coverbag

Fler klipp inför MODO-Almtuna i MODO Channel

Missa inte matchen och Hockeyfredag - Biljetter på modo.ebiljett.nu