JayCee Magwood till MODO Hockey

12 juni 2020 14:04
Dam

MODO Hockey kan idag meddela att kanadensiskan JayCee Magwood är klar för spel den kommande säsongen. ”En spännande spelartyp som jag tycker att vi saknat. Hon är en målskytt där skottet är hennes främsta styrka”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Björn Edlund.


JayCee Magwodd, 22, är klar för spel i MODO Hockey den kommande säsongen. Forwarden har under de fem senaste säsongerna spelat i USports för Regina Cougars där hon även varit lagkapten.

– En stark spelare som är bra på att skydda pucken och som går i bräschen och kan ge andra tid ute på isen. Hon tvekar inte heller för att kliva in i trafiken framför mål eller gå först in i sargdueller. Offensivt är hon ett hot så fort hon får pucken då hon alltid är redo att avlossa skott och kan trycka iväg pucken från i stort sett alla ställen på isen. Det kommer verkligen att bli en tillgång för oss, kommenterar Björn Edlund och fortsätter:

– Som person är hon en ledande spelare som haft kaptensroller och gått i spetsen i de lag hon tidigare spelat för. Vi har fått väldigt goda referenser på henne även utanför isen och ser fram emot att hon ska ansluta till MODO Hockey.

”Förväntansfull inför säsongen”

På totalt 130 matcher svarade Magwood för 101 poäng genom 48 mål och 53 assist vilket gjorde henne till den tredje spelaren i organisationens historia att nå 100 poäng. Nu har forwarden signerat ett kontrakt med MODO Hockey för säsongen 2020/2021.

– Jag är väldigt förväntansfull inför att komma till Sverige och till MODO Hockey. Jag har bara hört positiva saker om såväl klubben som ligan och det ska bli roligt att komma på plats för att hjälpa laget den kommande säsongen, kommenterar Magwood.

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2020/2021

Fler klipp i MODO Channel