Linus Nässén på lån till MODO Hockey

13 februari 2020 15:00
Herr

MODO Hockey kan idag meddela att backen Linus Nässén lånas av Växjö Lakers för resterande del av säsongen 2019/2020. "En back som har potential att kunna hjälpa oss i alla delar av spelet och i vår osäkra skadesituation just nu ger han oss en bättre numerär", kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.


Linus Nässén lånas in från Växjö Lakers till MODO Hockey för resterande del av säsongen 2019/2020. Nässén, 21, har Norrtälje IK som moderklubb och har spelat juniorhockey i SDE och Luleå Hockey innan han spelade två säsonger i WHL i Kanada. Nuvarande säsong har Nässen spelat 35 matcher för Växjö Lakers i SHL. Backen har även erfarenhet från tio SHL-matcher i Luleå Hockey samt fyra matcher för AIK i HockeyAllsvenskan.

– Han har verkligen bra grunder i sitt spel med ett passningsspel och en rörlighet som kommer att kunna bidra till oss i vår resa. Vi är glada för samarbetet med Växjö Lakers där lånet gäller för resterande delen av säsongen men där de dock har rätt att kalla tillbaka honom vid exempelvis skadeproblem i deras trupp, kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.

Linus Nässén ansluter till laget imorgon, fredag.