Vinst och förlust i J18 Regional Norra
Publicerad: 2020-10-25
Junior
Det blev en seger och en förlust i J18 Region Norra för MODO Hockey där laget under fredagen vann borta mot Vännäs med 4-2 och sedan förlorade på lördagen mot Björklöven med 3-2.

MODO Hockey har under helgen spelat två matcher i J18 Region Norra, två bortamatcher i Västerbotten. Fredagens möte med Vännäs var länge mållöst och matchens första mål kom när hemmalaget drygt halvvägs in i andra perioden gjorde 1-0 i powerplay.

Matchen präglades mycket av utvisningar och MODO Hockey tog tag i matchen i den tredje perioden och kvitterade tidigt i spel fem mot fyra. Sedan rullade perioden på och MODO gjorde både 1-2 och 1-3 innan Vännäs kunde reducera till 2-3. Men närmre än så kom inte hemmalaget och MODO kunde avgöra matchen i tom kasse i slutminuten och fastskriva slutresultatet till 2-4.

Förlust mot Björklöven under lördagen

Björklöven stod för motståndet på lördagen och hemmalaget fick en bra start på matchen och gjorde både 1-0 och 2-0 innan första perioden var över. MODO reducerade tidigt i den andra perioden till 2-1 men Björklöven gjorde 3-1 bara minuter senare i powerplay.

Med knappt fyra minuter kvar av andra perioden kom ny reducering från MODO Hockey och under den tredje perioden jagade man en kvittering men slutakten blev mållös och Björklöven kunde därmed bärga segern med 3-2.

Haltande serie i J18 Region Norra

Flera matcher har blivit uppskjutna i J18 Region Norra under inledningen av serien och spelschemat haltar kraftigt. MODO är i alla fall i dagsläget placerat femma i serien med sju spelade matcher.