Säsongskortsinnehavare - Anmäl biljettintresse

20 oktober 2020 18:10
Nyhet

Under de fyra hemmamatcher MODO Hockey spelat i HockeyAllsvenskan har vi lottat ut 25 platser där vinnarna erbjudits ta med en vän som också har säsongskort. Nu ändras den proceduren och utlottningen av biljetter till matcherna sker till de som föranmäler sitt intresse för biljetter. Observera att detta även fortsättningsvis endast gäller säsongskortsinnehavare.


Utlottningen till de första hemmamatcherna i HockeyAllsvenskan har följt mönstret att många biljettvinnarna tackat nej till erbjudna platser på grund av att man inte kan gå matcherna av olika anledningar. Detta har medfört en stor administration med väldigt många lottdragningar samt långa ledtider att få svar från vinnare.

För att underlätta administration och att förenkla processen för dig med säsongskort så har vi valt att testa följande tillvägagångssätt: Vi väljer att göra om proceduren gällande de 50 platserna, där ni som årskortsinnehavare får anmäla ert intresse till vilka matcher ni ska kan gå på. Där efter sker lottdragningen bland de som anmäler sig till matchen.

Vi börjar med att ni kan anmäla sitt intresse till matchen mot Vita Hästen 23 oktober. Övriga matcher återkommer vi till. För att anmäla ditt intresse till att gå på matchen fredag 23 oktober använder du dig av den länk vi skickat ut till dig via e-post. Senast onsdag 21 oktober klockan 18.00 måste anmälan ske. OBS! kolla även din skräppost om mejlet inte syns i inkorgen.

När lottningen har genomförts meddelas du via e-post torsdag 22 oktober klockan 10.00. Därför är det av största vikt att ni är noga med att kolla er e-post kontinuerligt. Vinner man utlottningen är man borttagen att delta i utlottningen till nästa match.

Gällande halsdukar för säsongskortsinnehavare

  Gällande halsduken som ingår i årets säsongskort så har den delats ut eller kommer delats ut i samband med hemmamatcherna i oktober månad. Från och med 2 november kan man hämta ut sin halsduk hos Sport 77 (Sportringen) på Vikingagatan 42 i Örnsköldsvik. (Öppettider är mån-fre 10.00-18.00, lördag 10.00-14.00) Där man säger sitt namn och ni blir avprickad mot en lista. 

Med andra ord kommer inga halsdukar att delas ut i samband med matcher i november och framåt. 

Stort tack för ert engagemang för MODO Hockey!   Vid frågor mejla till [email protected]