Mat och dryck inför onsdagens hemmamatch mot Karlskoga

13 november 2018 08:30
Herr

På onsdag är det återigen hemmamatch i Fjällräven Center när herrarna tar emot gästande BIK Karlskoga. Kombinera hockeykvällen med en god middag i Restaurang Victory eller Guldbaren för att sedan kolla på underhållande hockey. Varmt välkomna till Fjällräven Center!


Restaurang Victory

I Restaurang Victory går det att boka två-rätters för 375 kr (extra dessert 79 kr). Då ingår Sotad fröyalax med picklad silverlök, örtemulsion, rädisa, krutonger och sojamarinerad forellrom.

Till varmrätt serveras Pestobakad torskrygg lindad med lufttorkad skinka, italiensk vinsås och krossad potatis. Eller Utskuren biff med kafferostad morot, vinsky och Västerbottensostdipp som serveras med råstekt potatis.

Som efterrätt serveras vår variant av äppelkaka med ingefära och kolagrädde.

Det går även att äta Hockeybuffé för 189 kr.

För de som endast är intresserade av dryck erbjuder vi även drop in på barbord i mån av plats. För information om plats, kontakta hovmästaren i restaurangen.

Guldbaren

Guldbaren öppnar för mat- och barförsäljning tre timmar innan matchen där det går att köpa MODO-burgaren med alla tillbehör för 169 kr, eller i ficka för 98 kr, Caesarsallad med pankopanerad kycklingfilé för 145 kr samt nachotallrik med köttfärs för 95 kr.

Biljetter till onsdagens match!

Boking av bord och information om mat och dryck: