Marie Johansson är Årets Pressvärd i svensk ishockey

23 maj 2022 13:20
NYHET

Det är med stor glädje som MoDo Hockey kan berätta att vår pressvärd Marie Johansson har utsetts till Årets Pressvärd i svensk ishockey.

Priset har delats ut av Kamratföreningen Hockeyjournalisterna ända sedan säsongen 1992/1993.


Vid två tidigare tillfällen har priset tilldelats en pressvärd från MoDo Hockey; Hasse Andersson fick det både säsongerna 1994/1995 och 1999/2000.

Nu kan alltså även Marie Johansson titulera sig Årets Pressvärd. Marie huserar på mediavåningen, plan 5, i Hägglunds Arena under herrlagets matcher. Där tar hon emot och är till stöd för allt från journalister till tv-team, scouter och representanter för bortalag.

Kamratföreningen Hockeyjournalisternas motivering lyder:

"I Hägglunds Arenas mediaetage känner sig varje journalist välkommen. Allt fungerar under gemytliga former och Maries goda humör smittar verkligen av sig på alla.”

Marie Johansson, som har jobbat för MoDo Hockey i tolv års tid, är glad över utmärkelsen.

– Det känns väldigt ärofyllt och spännande!

Att hon trivs med uppdraget råder det ingen tvekan om.

– Det är ett fantastiskt roligt jobb, och jag brukar säga att det fyller mig med energi. När folk kommer till oss ska de kunna känna arbetsro. Jag vill också att de ska känna sig välkomna och att de mottas med ett leende.

MoDo Hockey är stolta över att ha Marie Johansson i organisationen och säger stort grattis till den välförtjänta utmärkelsen!