Björn Edlund fortsätter som huvudtränare och sportchef

6 maj 2020 15:25
Dam

Det står nu klart att Björn Edlund fortsätter som huvudtränare och sportchef för MODO Hockeys damlag. En kontraktsförlängning för den kommande säsongen är undertecknad. "Björn har en gedigen erfarenhet och en lång historia i MODO Hockeys bås där han skapat sig värdefull erfarenhet genom åren. Han är både inspirerad och motiverad inför framtiden", kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.


Björn Edlund var assisterande tränare i MODO Hockey under tre säsonger mellan 2014-2017 innan han säsongen 2017/2018 gjorde sin första säsong som huvudtränare i föreningen. Det står nu klart att Björn Edlund fortsätter i MODO Hockeys som huvudtränare och sportchef där den kommande säsongen blir Edlunds fjärde på posten.

– Det är fantastistik kul att få fortsatt förtroende ytterigare en säsong, kommenterar Björn Edlund angående kontraktet och fortsätter:

– Den senaste säsongen var annorlunda och den kanske mest lärorika för mig som ledare. Det känns inspirerande att ta med mig den erfarenheten, och alla andra säsonger samlade, in till nästa säsong. Jag ser fram emot att fortsätta resan som föreningen är inne på både sportsligt och organisatoriskt där det finns väldigt mycket bra tankar och diskussioner innanför väggarna.

Fler klipp i MODO Channel

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2020/2021