Rösta fram MoDos kandidat till Guldgallret!

28 januari 2022 12:10
NYHET

Sluttampen av HockeyAllsvenskan närmar sig och för trettonde året i rad delar HockeyAllsvenskan och C More ut Guldgallret som går till ligans främsta junior. Här kan du rösta fram MoDos kandidat!


Från och med i dag får hockeysupportrar runt om i Sverige chansen att nominera sin favoritjunior i HockeyAllsvenskan där vinnaren belönas med Guldgallret 2022 och en vinstsumma på 100 000 kr som tillfaller ungdomsverksamheten i vinnande juniors klubb.

Omröstningen pågår fram till 17 februari.

När supportrarnas röster sammanställts nomineras en junior från varje klubb till Guldgallret. Därtill nominerar C Mores Harald Lückner ett "wild card".

Bland de femton kandidaterna utser en jury vinnaren av Guldgallret 2022.

Rösta År 2015 och 2016 vann Robin Kovacs Guldgallret för sitt AIK. Vem blir nästa AIK:are att ta hem det ärofyllda priset? Rösta på din favorit här i artikeln eller på HockeyAllsvenskan.se

REGLER – Endast spelare som räknas som juniorer kan nomineras (denna säsongen gäller det spelare födda 2002 eller senare).

– En spelare kan vinna flera gånger så länge han räknas som junior enligt ovanstående krav.

– För att vinna Guldgallret måste spelaren ha gjort minimum 10 matcher i grundserien och vara kvar i klubben efter transferstopp-datum (för 2022 gäller 15 februari).

– Både svenska och utländska spelare kan vinna.

– Vinstpengarna tillfaller segrande spelarens HockeyAllsvenska klubb som han representerat under säsongen, och den klubb som han gjort flest matcher i om det är två eller fler klubbar han representerat. Även om han är utlånad från en SHL-klubb, HockeyEttan-klubb eller utländskt lag så är det HockeyAllsvenska klubben och dess ungdomssektion som får pengarna.