Efterfest i Guldbaren med "3 Is A Crowd"

21 februari 2019 14:48
Efterfest på lördag med bandet 3 is a Crowd
Arena

MODO Hockey möter Karlskrona HK på lördag kväll och eftersom det är helgmatch bjuder vi in till helkväll i Fjällräven Center! Direkt efter slutsignalen stämmer bandet "3 Is A Crowd" upp för att höja temperaturen till kokningspunkten i entréhallen. Välkomna att stanna kvar på Efterfest!


Det är dags för helgmatch i Fjällräven Center och som vanligt efter matcher på fredagar och lördagar är det Efterfest i entréhallen utanför Guldbaren. Trion "3 Is A Crowd" lovar högsta fart och underhållning direkt efter slutsignalen där du är välkommen att stanna kvar för mat, dryck och stans bästa nattklubb för mingel.

Precis som vanligt är det även Fans Corner efter matchens slut där du kan träffa Lukas Wernblom och Joakim Hagelin som skriver autografer och pratar om matchen.

Biljetter hos ombud eller på modo.ebiljett.nu

Vi erbjuder prisvärda familjebiljetter och rabatterade priser för såväl ungdomar som pensionärer, även på lördagar. Biljetterna till matchen i HockeyAllsvenskan hittar du hos våra ombud i Örnsköldsvik med omnejd samt på modo.ebiljett.nu.

Varmt välkommen på match i Fjällräven Center!