Förlust i säsongsavslutningen mot Leksand
Publicerad: 2019-03-20
Det blev en tråkig avslutning på säsongen när MODO Hockey föll på bortaplan. Efter en svag förstaperiod, med många utvisningar, kunde hemmalaget Leksand tidigt avgöra matchen som till sist slutade hela 6-0.

Det blev en tung onsdagskväll i Leksand när säsongen avslutades för MODO Hockeys herrar. Utvisningar och spel i numerärt underläge var något som präglade hela den första perioden. Totalt blev det 43 utvisningsminuter och innan perioden var slut ledde hemmalaget med hela 5-0, där tre av målen gjordes i spel fem mot tre.

Piggare MODO i den andra perioden

I den andra perioden kom bortalaget ut betydligt bättre och stod upp på ett helt annat sätt mot Leksand.

Men även om man inte släppte in någon puck, så gjorde man inte heller något framåt och det stod fortsatt 5-0 till hemmalaget inför den sista perioden.

Av den tredje perioden tog det sedan inte många sekunder innan Leksand återigen utökat sin ledning, den här gången till 6-0.

Kort därefter ådrog sig MODO Hockey en ny utvisning då Oscar Hedman åkte ut 2+2 för en mycket olycklig hög klubba. Det numerära underläget redde man dock ut bra.

Även MODO fick sin chans i fyra minuters numerärt överläge, men inga fler mål kom i den tredje perioden. Några farliga lägen byttes lagen emellan, men inget som ledde till mål. Matchen spelades mer eller mindre bara av och slutresultatet fastställdes vid 6-0.