Björn Edlund inför helgens två matcher
Publicerad: 2018-10-12
Dam
Efter många långa bortaresor är det äntligen dags för damerna att spela på hemmaplan. AIK på lördag och Göteborg HC på söndag, två uppgifter som man är väl redo för. "Det har varit en bra träningsvecka med bra energi ute på isen", säger huvudtränare Björn Edlund.

I helgen väntar äntligen två stycken hemmamatcher AIK och Göteborg. En motståndare som vi inte ännu har mött och sen Göteborg som damerna har slagit två gånger på bortaplan.

– AIK är ett av lagen som vi inte har mött ännu. De har en ny coach och de har säkert gjort lite justeringar, men vi känner att vi har bra koll på dem, säger Björn Edlund och fortsätter:

– Samtidigt är vi inne i en period där vi vill lägga stor vikt vid vårat egna spel. Jag vill alltid att det ska vara vårat spel som ställer till det. Sen får man ta ut vissa saker som man kanske måste jobba extra hårt med för att få det att funka på till exempel AIK.

På söndag väntar helgens andra match när man möter Göteborg för tredje gången den här säsongen.

– Göteborg är ett lag som sliter och gnuggar. Man får inte ta något förgivet när det kommer till dem. Senast hade vi mycket puck och släppte till lite onödiga lägen. Det blev ingen rytm och det böljade lite fram och tillbaka. Det måste vi ändra till på söndag, säger han.

Laget som ställer upp i helgen är i stort sett likadant som den föregående helgen. En spelare saknas dock, Brooke Boquist som vilar på grund av en skada.

På söndag är det även Familjedag i Fjällräven Center vilket innebär en hel dag i arenan. Besöker du herrarnas match med start 15:00 går man gratis på damernas match mot Göteborg som startar direkt efter!

{!C}

Kommunikatör, MODO Hockey Robin Hedqvist