Patrik Bartosak i MODO Channel

30 januari 2020 13:15
MODO Channel

Det blev en intensiv första dag för MODO Hockeys senaste tillskott där isträning, intervjuer, utprovning av kläder och sedan bussresa mot Mora stod på schemat. MODO Channel fick dock en längre pratstund med nyförvärvet!


MODO Channel är MODO Hockeys web-TV som även erbjuder en Premium-tjänst där alla intresserade ges möjlighet att ta del av utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, programserier som tar dig bakom kulisserna samt direktsändningar med Eftersnack efter hemmamatcher i HockeyAllsvenskan. Som exempel direktsänder vi även flertalet träningar, precis som morgonens ispass i MODO-hallen som finns att se i MODO Channel Premium.

Kostnadsfritt innehåll finns även i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL samt nyhetsuppdateringar. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

Fantastiska hemmamatcher återstår

Segern i gårdagens match mot Björklöven smakar bra och det återstår fler publikfesten att se fram emot i Fjällräven Center innan HockeyAllsvenskan 2019/2020 är färdigspelad. Onsdag den 5 februari är flaggförbudet upphävt och ståplats har lovat fest från nedsläpp till slutsignal. Den matchen vill du inte missa tillsammans med måste-matchen där efter när Sture Anderssons förtjänstfana hissas till taket inför mötet mot Timrå IK onsdagen den 12 februari.

Biljetter till kommande matcher på modo.ebiljett.nu