Olivia Carlsson lagkapten i MODO Hockey

4 september 2020 13:30
Dam

MODO Hockey har nu utsett lagkaptener för säsongen 2020/2021 i SDHL där Olivia Carlsson utsetts till kapten för tredje året i rad! Som alternerande kaptener valdes Sofia Engström, Marion Allemoz och Erica Rieder. "Alla spelare står för det MODO Hockey vill representera och de kommer alltid till träning och match förberedda på ett föredömligt sätt", kommenterar huvudtränare Björn Edlund valen.


Olivia Carlsson gör sig redo för sin tionde raka säsong i MODO Hockey och precis som under föregående säsong kommer hon att göra det med ett C på matchtröjan. Carlsson hade Marion Allemoz och Sofia Engström som alternerande kaptener den senaste säsongen och den duon för fortsatt förtroende. Det tillkommer dock ytterligare en spelare då backen Erica Rieder även hon kommer att ha ett "A" på tröjan.

– Våra tre kaptener från den förra säsongen fortsätter även nu medan vi valt i år att addera ytterligare en kapten i Erica, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund och avslutar:

– Vi har tidigare haft tre alternerande kaptener och går tillbaka till det konceptet av flera anledningar. Vi hade skador på kaptener den senaste säsongen och fick börja skifta runt, samt att vi vill ha bredd i ledarskapet.

Se även i MODO Channel Premium

Lagkaptenerna presenteras för laget

Flera av lagkaptenerna var frånvarande på lagfotograferingen på grund av landslagsuppdrag. MODO Hockey återkommer med pressbild på kapten-kvartetten vid senare tillfälle.