Biljettläget inför derbyt mot Björklöven

28 januari 2020 14:55
Herr

Det är upplagt för dramatik och prestige när MODO Hockey tar emot Björklöven i det fjärde och sista mötet mellan lagen i HockeyAllsvenskan 2019/2020. Det är nu över 6200 biljetter sålda till matchen som är av yttersta vikt för slutkampen om tabellplaceringarna. Det finns fortfarande bra sittplatser kvar på övre etage - boka dina och var med på hockeyfesten!


MODO Hockey möter Björklöven i HockeyAllsvenskan onsdag den 29 januari där nedsläpp är 19:00 i Fjällräven Center. Senast Björklöven var på plats blev samtliga 7049 biljetter sålda till matchen och allt talar för välfyllda läktare även den här gången!

22/1: 4684 sålda biljetter

24/1: 5312 sålda biljetter

25/1: 5750 sålda biljetter

27/1: 6003 sålda biljetter

28/1: 6212 sålda biljetter

När det gäller våra biljetter är det alltid billigare att köpa förköp till MODO Hockeys matcher i Hockeyallsvenskan och SDHL på modo.ebiljett.nu, hos våra ombud eller via telefon hos vår biljettleverantör AXS: 0771- 45 46 00.

Öppettider för bokning av biljetter via telefon är:

Mån-Fre: 09.00-18.00

Lör-Sön: 10.00-14.00

Vid köp av biljetter på matchdag i Hockeyallsvenskan tillkommer det 50kr på varje priskategori om du köper din biljett i biljettluckan på Fjällräven Center (gäller ej ståplats Lumberjacks)

Familjebiljetter och pensionärsrabatt

Barn under åtta år har fri entré till matchen om inte barnet önskar en egen stol utan sitter i medföljande vuxens knä. Ungdomsbiljetter, familjebiljetter och pensionärsbiljetter gäller på sektionerna 206-213 och finns i begränsat antal. Ungdomsbiljetter gäller dig mellan 8-17 år medan familjebiljetter kostar 100kr/biljett och gäller vid köp av minst tre biljetter där minst en person, max två, är vuxna. Max antal familjebiljetter per köp är sex stycken - Kontroll av biljetter sker i entrén.

Handikappbiljetter bokas via MODO Hockeys biljettavdelning, 0660-21 66 10, medan ståplatsbiljetter för Lumberjacks-medlemmar säljs i biljettluckan i samband match för 55kr.

Biljetter finns via modo.ebiljett.nu

Biljettkassan är öppen matchdag, två timmar innan matchstart. Ett starkt tips för att undvika kö vid arenan i samband med match är att förköpa din biljett. Tänk även på att serviceavgift på 50kr per biljett tillkommer vid köp i Fjällräven Center på matchdag i luckan.

Gällande förbundslegitimation

Spelare, ledare och domare med legitimation från Svenska Ishockeyförbundet är inte garanterad plats på någon av matcherna i HockeyAllsvenskan. Legitimationen gäller i mån av plats då de med giltig legitimation samt fotolegitimation kan hämta en ståplatsbiljett. Är matchen slutsåld gäller inte biljettgaranti.

Visitation av samtliga besökare

Vi uppmanar alla att komma i god tid till matchen då visitation av samtliga besökare sker innan entré. Besökare utan giltig biljett (ålder, kategori, sektion etc.) kommer att nekas tillträde till matchen. Se skyltning utanför arenan angående entré bortalag.

Färga Fjällräven Center i rött!

Det kommer att bli en härlig stämning på matchen då vi även väntar många bortasupportrar. Vi uppmanar därför alla MODOiter att komma klädda i rött - Fram med matchtröja och halsduk så färgar vi tillsammans hela Fjällräven Center!

Shoppa MODO Hockey-souvenirer på modohockeyshop.se

Varmt välkomna till hockeyfesten!

Förköp dina biljetter hos våra ombud eller på modo.ebiljett.nu