Amanda Ahlm förlänger

28 april 2021 12:00
Dam

I samband med tisdagens sändning i MODO Channel presenterades det att Amanda Ahlm har skrivit på ett nytt kontrakt för det kommande året. ”Det är väldigt roligt att Amanda vill vara med på resan framåt, en spelare som tar ett stort ansvar över hela banan”, kommenterar Björn Edlund.


Under tisdagen stod det klart att Amanda Ahlm förlänger sitt kontrakt med ytterligare ett år. Den 18-årige forwarden med Skara IK som moderklubb kom till MODO Hockey inför säsongen 2018/2019. Under säsongen 2019/2020 debuterade hon även i U-18 landslaget.

– Amanda är en kvick och ettrig forward med bra spelsinne, jag blir inte förvånad ifall hon slår sitt målrekord den kommande säsongen. Hon är en spelare som jobbar hårt över hela banan och tog ett väldigt stort ansvar defensivt förra året men utvecklade samtidigt sin offensiv. Att Amanda vill vara med på resan vi gör, det är vi väldigt glada över, kommenterar Björn Edlund.

”Bidra med glädje”

– Jag vill stanna i MODO då jag har trivts jättebra under dessa år och känner att jag har en bra möjlighet att utvecklas. Jag vill bidra med glädje och ett hårt jobb i laget och jag ser fram emot nästa säsong där vi ska ta nästa steg som lag, kommenterar Amanda Ahlm.

Kontraktet är skrivet till säsongen 2021/2022.

Kontraktsöversikt 2021/2022