Biljettinformation inför kvartsfinal 1 och 2

10 mars 2023 22:00
INFORMATION

Fredag den 17 mars inleds kvartsfinalspelet hemma i Hägglunds Arena. Här följer information om vad som gäller för biljettsläppet för de två första kvartsfinalerna!


I skrivande stund vet vi inte vilket motstånd det blir i kvartsfinalen. Det vet vi först efter att ett play-in har spelats mellan de lag som slutade på plats 7-10 i tabellen.

De fyra högst rankade lagen i kvartsfinalen får välja motstånd och MoDo är tack vare seriesegern först ut att besluta vilket motstånd det blir.

En sak som vi vet säkert är att vi kommer att inleda på hemmaplan nästa veckoslut, med två matcher på tre dagar i Hägglunds Arena. Serien spelas i bäst av sju matcher och enligt upplägget: H-H-B-B-H-B-H, där H alltså står för hemmaplan och B för bortaplan.

Kvartsfinalens schema

Fredag 17 mars 19.00: MoDo-Lag som väljs

Söndag 19 mars 18.30: MoDo-Lag som väljs

Tisdag 21 mars 19.00: Lag som väljs-MoDo

Torsdag 23 mars 19.00: Lag som väljs-MoDo

(ev.) Lördag 25 mars 18.30: MoDo-Lag som väljs

(ev.) Måndag 27 mars 19.00: Lag som väljs-MoDo

(ev.) Onsdag 29 mars 19.00: MoDo-Lag som väljs

Länk till det fullständiga spelschemat för HockeyAllsvenskans slutspel finner du här.

Gällande biljettsläppet

Till att börja med kommer vi att släppa biljetter till de två första kvartsfinalerna och detta släpp sker enligt ett upplägg med förtur, där säsongskortsinnehavare, partners, medlemmar och tidigare biljettköpare under säsongen är först ut.

Notera att denna förtur även gäller platser i Restaurang Victory och bokningen av restaurangplatser görs enbart online.

Hägglunds Arena har stängt under helgen så det går inte att komma till receptionen eller biljettluckan för att köpa biljetter på förtur. Förturen gäller enbart via den länk som fås på mejl.

Alla som berörs får ett mejl med information om hur man går till väga för att köpa sina extra biljetter. Har du inte fått något mejl eller stöter på problem, hör av dig via mejl till [email protected]. Ha överseende med att svarstiden kan vara något längre under helgen.

Först ut med förtur: Säsongskortsinnehavare och partners

För samtliga som har köpt säsongskort för säsongen 2022/2023 ingår slutspelet, oavsett om du har sittplats, ståplats eller plats i Kurva Carlabel.

Alla med säsongskort har alltså också möjlighet att köpa extra biljetter på förtur och denna förtur startade när slutsignalen ljöd i grundseriens sista match. Förturen gäller även våra partners och den gäller fram till söndag 12 mars klockan 12.00.

Förtur från söndag: Medlemmar och tidigare biljettköpare

Söndag 12 mars klockan 12.00 utökas förturen till att gälla även dessa kategorier och precis som för säsongskortsinnehavarna och partners så kommer all information via mejl. Så håll koll på din mejlkorg och hör av dig vid eventuella problem.

Erbjudandet gäller alla som tecknat medlemskap senast lördag 11 mars klockan 23.59.

Ordinarie biljettsläpp

Biljetter till allmänheten kommer att släppas på måndag 13 mars klockan 12.00, så har du inte säsongskort eller är medlem föreslår vi att du ställer ett larm och är redo när vi öppnar upp för alla att köpa biljetter på vår biljettsida.

Öppettider Hägglunds Arena

Från och med måndag är det ordinarie öppettider i receptionen, 09.00-15.00 vardagar med lunchstängt 12.30-13.00.

Fritt inträde för ungdomar på hemmastå

Precis som under grundserien så har alla barn och ungdomar födda 2007 och senare, som är medlemmar i MoDo Hockey och Lumberjacks, gratis inträde på vår hemmastå. Detta gäller under hela slutspelet. Dessa biljetter går ej att förboka utan hämtas ut på plats i vår biljettlucka tidigast två timmar innan nedsläpp.

Erbjudandet gäller i mån av plats, så vill man vara säker på att få en biljett så rekommenderar vi att man köper en.

Samtliga biljetter på hemmastå kommer att kosta 99 kronor under kvartsfinalserien.

Pottbiljetter

Privatperson

Pottbiljetter gällde under grundserien. Ej uttagna pottbiljetter försvinner till slutspelet.

Företagskunder & 1921-klubben

Pottbiljetter gäller i vissa fall, beroende på vilket sorts avtal som är skrivet. Samtliga som har rättighet till pottbiljetter i slutspelet kommer att få information om detta via mejl.

Frågor och funderingar? Mejla till [email protected].