Information inför nedsläpp mot Björklöven
Publicerad: 2021-09-08
INFÖR MATCH
Det kom glädjande besked från myndigheterna på tisdagen och förhoppningsvis kan vi ha fullsatt den 29 september. Fortfarande gäller dock restriktioner och här följer information för dig som tänker besöka Hägglunds Arena och mötet med Björklöven i kväll.

Var vänlig och läs igenom all information för att få en tydlig bild av hur evenemanget kommer att anordnas. Arenan är sedan tidigare kontantfri.

Hägglunds Arena kommer under denna match att bestå av sex "zoner", varav fyra zoner finns på plan 2 och två på plan 4. På kartan ovan ser nu hur zonerna är uppdelade och var entrén för just din zon finns. Arenavärdar kommer att finnas på plats om du behöver hjälp att lotsas rätt.

Vi har namngett zonerna enligt följande:

Röd zon: Sektion 201-205. Er ingång sker via dörr 1 på framsidan av arenan.

Vit zon: Sektion 206-209. Ingång via huvudentrén.

Grön zon: Sektion 210-218. Ingång via spiraltrappan på höger sida om arenan, från parkeringen sett.

Blå zon: Sektion 410-419. Ingång via Trapphus E, som ligger på baksidan av arenan.

Svart zon: Sektion 401-409 samt 420. Ingång via Trapphus B.

Grå zon: Ståplats. Ingång via Trapphus C på vänster sida om arenan.

Restaurang och loger: Ni använder ingången i Trapphus A.

Vad innebär zoner?

Samtliga zoner har separata entréer och tillgång till egna toaletter, kiosker och barer. Nu när arenan består av olika zoner så är det väldigt viktigt att du håller dig till din zon. Du får inte röra dig i någon annan zon. Respektera de avspärrningar som finns i arenan.

Tilldelad plats

Den plats du har på matchen är den som gäller och det går inte att byta plats. För att följa de restriktioner som finns så ska du sitta på din utvalda plats.

Kommer kiosker vara öppna?

Ja, varje zon kommer att ha en kiosk. Tänk på att hålla avstånd till varandra när ni står i kö.

Kommer barer vara öppna?

Ja, varje zon kommer att ha tillgång till bar. Dock måste vi anpassa oss efter de restriktioner som finns. Det innebär att all beställning sker i baren, men förtäring sker sittandes vid bord. Det kommer att vara ett begränsat antal platser i varje bar. Respektera personal och funktionärer och tänk på att hålla avstånd till varandra när ni står i kö.

Toaletter

Toaletter kommer vara öppna i arenan. Se till att inte skapa stora köer till dessa. Vid toaletterna ska avstånd hållas gentemot andra besökare.

Handsprit

Flaskor med handsprit kommer att finns runt om i arenan och vara utplacerade i respektive zon.

Försäljning av biljetter på matchdagen

Biljettförsäljning kommer ej att ske i luckan i Hägglunds Arena, för att undvika eventuella köbildningar. Eventuella biljettköpare hänvisas därför till onlinebokningen på modo.ebiljett.nu.

Vi ser fram emot en fantastiskt trevlig kväll tillsammans med er besökare. Välkomna!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist