Mat och dryck inför söndagens match mot Almtuna

30 november 2018 11:00
Herr

På söndag vankas det återigen hemmamatch när Almtuna IS kommer på besök i Fjällräven Center. Familjedag väntar med förmånliga priser på mat och besök av Humlan som bjuder både på godis och erbjuder chansen att hoppa hoppborg i entréhallen. Varmt välkomna!


Restaurang Victory

I restaurang Victory går det att äta tre-rätters middag för 375 kr. Då ingår Sotad Fröyalax med picklad silverlök till förrätt. Pestobakad torskrygg med lufttorkad skinka eller Utskuren biff med kafferostad morot till varmrätt. Till efterrätt serveras Äppelkaka med ingefära och kolagrädde.

Familjedag innebär också förmånliga priser på mat. Under söndagen går det även att äta Familjebuffé för 119 kr för vuxen och 75kr för barn.

För de som endast är intresserade av dryck erbjuder vi även drop in på barbord i mån av plats. För information om plats, kontakta hovmästaren i restaurangen.

Guldbaren

Guldbaren öppnar för mat- och barförsäljning två timmar innan matchen där det går att köpa MODO-burgaren för 169 kr, Caesarsallad med pankopanerad kycklingfilé för 145 kr samt nachotallrik med köttfärs för 95 kr.

Biljetter till tisdagens match!

Boking av bord och information om mat och dryck: