Nytt kontrakt med Erica Rieder

7 april 2020 11:11
Dam

MODO Hockey kan idag meddela att det blir en fortsättning i MODO Hockey för backen Erica Rieder som signerat ett nytt kontrakt. ”Vi är väldigt glada över att hon fortsätter i MODO Hockey. Hennes karaktär personifierar det vi står för och vill stå för”, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund.


Backen Erica Rieder kom till MODO Hockey inför säsongen 2019/2020 efter fem säsonger i University of Manitoba i den kanadensiska collegeligan. Totalt blev det där 65 poäng på 135 matcher. Den första säsongen i MODO Hockey svarade Rieder för 7 poäng (3+4) på 26 spelade matcher i SDHL och gjorde även två mål på lika många matcher i det avslutande kvalspelet för SDHL 2020/2021.

– Erica Rieder var en av våra ledande spelare den senaste säsongen där hon visade att hon är en komplett back som kan spela i alla spelformer. Den senaste säsongen fyllde hon större skor än hon var förväntad att göra där vi alla är imponerad över henne, både som spelare och person där hon tagit stort ansvar i gruppen. Det ska bli spännande att se hennes fortsatta utveckling den kommande säsongen, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund.

Kontraktet med Erica Rieder sträcker sig över säsongen 2020/2021.

Fler klipp i MODO Channel