Åtta Modoiter uttagna till damlandslagen

5 juli 2019 13:17
Dam

Hela åtta spelare från MODO Hockey har tagits ut till Damkronorna respektive till U18-damlandslaget. Till Damkronornas läger på Bosön är Mina Waxin, Olivia Carlsson, Nathalie Lidman och Sofia Engström uttagna.

Till Damlandslaget U18 och 4-nationersturneringen i Tjeckien är Ebba Tärnfjord, Annelie Zander, Amanda Ahlm och Maja Grundström uttagna.


Huvudcoachen Ylva Martinsen har tagit ut Damkronornas lägertrupp till tester på Bosön och internmatcher i Vilundaparkens Ishall, Upplands Väsby, under tiden den 15-19 augusti 2019.

När lägret är slut den 19 augusti tas truppen ut till en 5-nationersturtnering i Vierumäki, Mikkeli och Kerava, Finland, som spelas den 20-24 augusti. Deltagande länder är Finland, Japan, Ryssland, Sverige och Tjeckien.

Till lägertruppen är fyra spelare från MODO Hockey uttagna och de fyra är Olivia Carlsson, Sofia Engström, Mina Waxin och Nathalie Lidman.

Samtidigt har Damlandslaget U18:s huvudcoach Alexander Bröms tagit ut truppen till 4-nationersturneringen i Jihlava, Tjeckien, under tiden den 23-25 augusti 2019. Deltagande länder är Finland, Ryssland, Sverige och Tjeckien.

Till den truppen är Ebba Tärnfjord, Annelie Zander, Amanda Ahlm och Maja Grundström uttagna.

MODO Hockey säger stort grattis och lycka till, till samtliga åtta uttagna.