Victor Berglund lämnar MODO Hockey

18 mars 2020 13:15
Herr

Det står nu klart att Victor Berglund inte representerar MODO Hockey den kommande säsongen. "Vi är självklart stolta över att åter igen fostra en spelare från Örnsköldsvik som går en otroligt fin framtid till mötes. Det ska bli spännande att följa hans fortsatta karriär där vi hoppas att våra vägar möts igen i framtiden. Vi önskar Victor ett stort lycka till framåt", kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.


Victor Berglund har gått hela vägen genom MODO Hockeys organisation och har klassiska Svedjeholmens IF som moderklubb. Efter spel i U16, J18 och J20 skedde debuten i representationslaget 2016/2017. Efter debutsäsongen i HockeyAllsvenskan 2017/2018 svarade Berglund för en stark fjolårssäsong när han spelade 50 av 52 matcher innan han den senaste säsongen lyfte ytterligare. På 52 matcher svarade Berglund för 22 poäng genom 10 mål och 12 assist och spelade i snitt 14:38 per match.

– Det var väldigt tråkigt att den här säsongen slutade som den gjorde när vi kände att vi som lag hade någonting bra på gång. Men ända sedan jag började spela i representationslaget har vi gjort framsteg år för år både som lag och spelare och jag är väldigt stolt över att jag fått varit med på den utvecklingen och den resan, kommenterar Victor Berglund.