Säsongskortskampanj för Lumberjacks under juni

2 juni 2020 07:55
Säsongskort

Om du är medlem i Lumberjacks eller väljer att bli det under juni månad har du möjlighet att för 1895kr teckna ett säsongskort för ståplats där samtliga matcher i HockeyAllsvenskan 2020/2021 ingår. Alla som tecknar medlemskap i MODO Hockeys supporterförening får en kampanjlänk med en kod skickad till sin mejladress!


MODO Hockey tackar för det enorma stödet klubben får gällande tecknande av säsongskort och kommer under juni månad att ha ett specialerbjudande på säsongskort ståplats i samarbete med supporterföreningen Lumberjacks.

Alla medlemmar i supporterföreningen, eller de som väljer att bli medlemmar i Lumberjacks under juni, kommer att få en länk till ett erbjudande om säsongskort ståplats med alla matcher för säsongen 2020/2021 inkluderat till priset 1895kr. Medlemskapet i supporterföreningen kostar endast 100kr per säsong och är ett utmärkt sätt att stötta supporterföreningen samt få tillgång till rabatter, resor till bortamatcher och mycket annat.

Bli medlem i Lumberjacks på Lumberjacks.se

Teckna övriga säsongskort på modo.ebiljett.nu

Det går utmärkt att även fortsättningsvis teckna upp sig för alla övriga typer av säsongskort via modo.ebiljett.nu. Säsongskort sittplats för grundserien i HockeyAllsvenskan eller grundserien plus slutspel finns tillgängligt och givetvis även säsongskort för SDHL 2020/2021.

Till modo.ebiljett.nu