Information gällande biljetterna till MoDo–Västervik

28 december 2021 18:40
INFORMATION

Vi har kämpat på under några dagar och nu kan vi meddela att alla som bokat plats till matchen mot Västervik har fått sina nya biljetter skickade till sig.


Som MoDo Hockey tidigare informerat om så har vi valt att boka om platserna för alla – säsongskortsinnehavare likväl som engångsköpare – som har en biljett till matchen mellan MoDo och Västervik i HockeyAllsvenskan på onsdagen.

Detta för att samtliga som har en biljett ska få möjlighet att komma in och se matchen, samtidigt som vi håller oss inom ramen för de restriktioner som råder sedan den 23 december.

Det har varit ett stort arbete att manuellt boka om alla platser, men nu kan vi äntligen meddela att vi har gått i mål med ombokningarna. Alla som berörs har fått mejl skickade till sig med de nya biljetterna som gäller till matchen. Detta gäller alltså även säsongskortsinnehavare.

Kan du inte komma åt mejlet med dina nya biljetter så går det också bra att hämta de nya biljetterna i Hägglunds Arena under matchdagen, antingen i receptionen (från klockan 9.00) eller i biljettluckan (från klockan 17.00).

Vi har gjort allt vi kan för att alla ska få platser i närheten av sina ursprungliga platser, men för att få in samtliga som vill gå på matchen så har en del behövt flytta sig en bit. Det är det enda sättet för oss att kunna erbjuda plats till alla.

Av praktiska skäl blir det ingen ytterligare försäljning av biljetter till matchen. De som har gratisbiljetter via Cardskipper kommer heller inte att kunna hämta ut några biljetter.

Kom ihåg att det tills vidare krävs vaccinationsbevis för att besöka arenan under våra matcher, så medtag både bevis och legitimation. Om du av medicinska skäl ej har vaccinerat dig ber vi dig ta med ett läkarintyg.

Nu blickar vi framåt mot en spännande match i Hägglunds Arena, där vårt herrlag går för trettonde (!) raka hemmasegern i HockeyAllsvenskan.

Välkomna!