Max Tjernström klar för två nya år

22 april 2021 16:45
Herr

Max Tjernström och MODO Hockey är överens om ett nytt kontrakt för de två kommande säsongerna. Max kom inför förra säsongen tillbaka till MODO Hockey efter ett år utomlands och nu blir han alltså klubben trogen i två år till. ”Mycket roligt att Max förlänger kontraktet med MODO, en lokal kille som kommer fortsätta utvecklas och ta stora steg”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Henrik Gradin.


Under onsdagen meddelade MODO Hockey att man förlängt två år med centern Oscar Nordin och idag står det klart att Max Tjernström skrivit på för två nya år med herrlaget. Max anslöt till MODO Hockey inför förra säsongen, efter ett år i RB Hockey Juniors i Österrike, och svarade för två mål och åtta assist i MODO Hockeys tröja.

”Stor revanschlust inför kommande säsong”

Max Tjernström började sin karriär i KB65 och har gått hela vägen genom MODO Hockeys organisation och har varit med och tagit smått otroliga tre guldmedaljer under sin tid med juniorlagen.

— Den förra säsongen är verkligen ingenting man är speciellt nöjd med och det finns en stor revanschlusta inför kommande säsong. Ser fram emot två nya säsonger med MODO Hockey och att få vara med på resan, kommenterar Max Tjernström och fortsätter:

— Jag ska fortsätta utvecklas som spelare och ta steg för steg. Det känns spännande med vad som väntar och jag tror det kan bli riktigt bra.

MODO Hockeys sportchef Henrik Gradin är nöjd med att Max Tjernström blir kvar i laget:

— Absolut, det är otroligt positivt att Max vill fortsätta i MODO och vi vet att han kommer fortsätta utvecklas i sitt spel och i sin roll i klubben. Max har gjort resan genom våra juniorlag och har haft fina framgångar där och det kommer bli spännande att följa honom i vinter.

Kontraktet mellan Max Tjernström och MODO Hockey gäller för de två kommande säsongerna.