Sjunde raka efter seger mot Östersund
Publicerad: 2022-11-23
MATCHRAPPORT
MoDo Hockey tog sin sjunde raka seger när man på onsdagskvällen besegrade Östersund med 2-1, en seger som fastställdes via två stycken mål i powerplay.

Säsongens första hemmamatch mot Östersund spelades inför drygt 4500 åskådare och de fick se ett gästande lag som tog ledningen i powerplay. Det var dock MoDo Hockey för hela slanten och det vittnar skottstatistiken på hela 25-8 över de tre perioderna.

MoDo skulle vinna matchen med 2-1 och det var två powerplaymål som gav MoDo segern. I den första perioden kvitterade Josh Dickinson till 1-1 från nära håll och i andra perioden så var det Pontus Näsén som distinkt sköt in segermålet till 2-1.

MATCHFAKTA

Hemmalag-Bortalag 2–1 (1-1, 1-0, 0-0)

Första perioden: 0-1 Henrik Marklund (Miletic, Mörnsjö) 01:30, 1-1 Josh Dickinson (Jacobsson, Bernhardt) 18:23

Andra perioden: 2-1 Pontus Näsén (A Pettersson, Bernhardt)

Tredje perioden: Inga mål

Skott: 25-8

Publik: 4516

NÄSTA MATCH

Nu väntar två matcher på två dagar, där vi inleder borta mot Mora IK på fredag klockan 19:00.

NÄSTA HEMMAMATCH

Derby mot Björklöven! Lördag med start 20:45 inför ett kokande Hägglunds Arena. Observera matchtiden. Säkra eventuella kvarvarande biljetter på Tickster.