MODO förlorade i Leksand
Publicerad: 2012-08-10

MODO Hockeys första match säsongen 2012-13 slutade med förlust.

I Tegera Arena vann hemmalaget Leksand med 3-2 (0-0, 3-2, 0-0).

MODO Hockey inledde kvällens match riktigt piggt med bra skridskoåkning och aggressivitet. Några mål blev det dock inte i första perioden.

I mittperioden spräcktes dock nollan när hemmalagets Simon Mattsson redan efter 17 sekunder överlistade Oscar Alsenfelt.

John Westin gjorde MODO Hockeys första mål för säsongen när han med ett fint skott kvitterade till 1-1.

Tyvärr blev glädjen kortvarig för endast 15 sekunder efter Westins mål ordnade Jens Bergenström ny hemmaledning.

Dave Spina gjorde därefter sitt första mål i MODO Hockeys färger fint framspelad av Kyle Cumiskey. Den sistnämnde var för övrigt en av kvällens bästa MODOiter.

Med 41 sekunder kvar av mittperioden gjorde Jon Knuts 3-2 i power play – ett mål som skulle visa sig bli matchens sista.

I tredje perioden så hettade det till ordentligt några gånger. Exempelvis fick Richard Stehlik matchstraff sedan han tagit hand om en leksing.

Närmast en kvittering var Gustav Possler som prickade ribban med några minuter kvar.