Tommy Enström fortsätter i MODO Hockey

8 maj 2019 14:15
Herr

Det står nu klart att backen Tommy Enström skrivit nytt kontrakt med MODO Hockey för nästa säsong i HockeyAllsvenskan. "Tommy Enström är en kulturbärare som är från bygden. Han är en viktigt bricka för oss och vi är glada att han är klar för spel även den kommande säsongen", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist.


Tommy Enström har Höga Kusten Hockey som moderklubb och har spelat såväl U16 som J18 och J20 för MODO Hockey innan han säsongen 2005/2006 gjorde sina första matcher för representationslaget i Elitserien. Efter flytt till Sundsvall Hockey och där efter Rögle BK återvände Enström till MODO Hockey inför säsongen 2016/2017 och gör sig nu redo för sin fjärde raka säsong med klubben i HockeyAllsvenskan.

– Det känns jättekul med nya kontraktet då förra säsongen verkligen var ett roligt år. För första gången på tre år fick vi spela slutspelsmatcher och nu siktar vi på att ta oss ännu längre nästa säsong, kommenterar Tommy Enström till MODO Channel och avslutar:

– Den förra säsongen kändes bra för egen del då jag tycker att jag fick ett lyft sedan Björn Hellkvist kom in. Det var fantastiskt roligt att spela det spelet och då är det även lättare att prestera. Sen kom vi ihop oss som grupp och den stommen är kvar till nästa säsong, vilket naturligtvis känns bra. De flesta spelarna har spelat under Björn ett år och det ser jätteintressant ut inför fortsättningen.

"Tog stora kliv under förra säsongen"

Den senaste säsongen spelade Enström 49 matcher i HockeyAllsvenskan med 3 mål och 17 assist för 20 poäng. Nu är ett nytt kontrakt signerat för den kommande säsongen i HockeyAllsvenskan.

– Vi kände tidigt att Tommy gjorde en av sina bättre säsonger i seniorsammanhang och tog stora kliv även under säsongen spelmässigt. Han har visat att han klarar av alla moment i spelet och är en klippa i laget som alltid biter ihop och kör för lagets bäst. Det blir roligt att fortsätta jobba tillsammans med Tommy även den kommande säsongen, avslutar Björn Hellkvist.

Till MODO Channel

Tommy Enström i MODO Channels "Sitter du bekvämt?"

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2019/2020