Den nya mediakuben dröjer: "Gör det bästa av situationen"
Publicerad: 2021-08-19
Många är nyfikna på vår kommande, uppgraderade arenaupplevelse. Tyvärr kommer det att dröja en tid innan vi kan få all ny teknik på plats i Fjällräven Center.

Många som besökt Fjällräven Center den senaste tiden har nog noterat att vi saknar mediakub för tillfället. Somliga har kanske också sett att en skylift tidvis stått på isen och att det pågått ett arbete under taket i arenan.

Faktum är att vi förbereder för den nya arenaupplevelsen – den som kommer att innehålla en ny toppmodern mediakub, LED-band på både loge- och sargnivå, samt nya lampor för isprojektion.

Dessvärre hinner vi inte få hem den nya tekniken till säsongsstart.

På grund av läget i omvärlden har både produktion och leverans dragit ut på tiden.

– Vi beklagar att vi inte kan bjuda besökarna på vår nya arenaupplevelse direkt vid säsongsstart, men tyvärr är detta utom vår kontroll. Nu gör vi det bästa av den uppkomna situationen, säger Rickard Edblad, försäljnings- och marknadschef.

– Fram till att kuben är på plats så tittar vi på en provisorisk lösning med matchklocka och skärm för de matcher som ska spelas

Enligt nuvarande prognos kommer vi att kunna montera tekniken i arenan under landslagsuppehållet i början på november. Därmed kan den vara i drift för första gången vid herrlagets hemmamatch mot Västerås den 9 november.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist