Över 5300 sålda till hemmamatchen mot Björklöven

27 oktober 2019 20:49
Herr

Vi har nu passerat 5300 sålda biljetter till säsongens första derby på hemmaplan när IF Björklöven gästar Fjällräven Center lördagen den 9 november. Hela arenan är öppen och bokningsbar men platserna går åt i rasande fart - Säkra dina platser innan det är för sent.


Restaurangen är i det närmaste fullbokad till matchen, ring genast 0660-21 66 11 eller maila [email protected] för aktuellt bokningsläge.

Förköp dina biljetter för bäst pris till matchen

Det är alltid billigare att köpa förköp till MODO:s matcher i Hockeyallsvenskan & SDHL på modo.ebiljett.nu, hos våra ombud eller via telefon hos vår biljettleverantör AXS: 0771- 45 46 00.

Öppettider för bokning av biljetter via telefon är:

Mån-Fre: 09.00-18.00

Lör-Sön: 10.00-14.00

Vid köp av biljetter på matchdag i Hockeyallsvenskan tillkommer det 50kr på varje priskategori om du köper din biljett i biljettluckan på Fjällräven Center (gäller ej Lumberjacks-ståplats)

Familjebiljetter och pensionärsrabatt

Barn under åtta år har fri entré till matchen om inte barnet önskar en egen stol utan sitter i medföljande vuxens knä. Ungdomsbiljetter, familjebiljetter och pensionärsbiljetter gäller på sektionerna 206-213 och finns i begränsat antal. Ungdomsbiljetter gäller dig mellan 8-17 år medan familjebiljetter kostar 100kr/biljett och gäller vid köp av minst tre biljetter där minst en person, max två, är vuxna. Max antal familjebiljetter per köp är sex stycken - Kontroll av biljetter sker i entrén där felaktig biljett innebär ogiltig biljett.

Handikappbiljetter bokas via MODO Hockeys biljettavdelning, 0660-21 66 10, medan ståplatsbiljetter för Lumberjacks-medlemmar säljs i biljettluckan i samband match för 55kr.

Biljetter finns via modo.ebiljett.nu

Biljettkassan är öppen matchdag, två timmar innan matchstart. Ett starkt tips för att undvika kö vid arenan i samband med match är att förköpa din biljett. Tänk även på att serviceavgift på 50kr per biljett tillkommer vid köp i Fjällräven Center på matchdag i luckan.

Mer information om biljettköp samt våra fantastiska ombud

Varmt välkommen till matchen lördagen den 9 november!