Ingen finalplats för MoDo – säsongen är över

21 april 2022 22:30
MATCHRAPPORT

Säsongen är, dessvärre, över för MoDo Hockey. Det blev förlust i den sjunde och avgörande semifinalen på hemmaplan mot Björklöven.


Förutsättningarna inför torsdagens möte i Hägglunds Arena var enkla: Vinnarna till final, medan förlorarna spelat färdigt för säsongen.

Det var dessvärre gästerna från Umeå som drog det längsta strået på isen. Slutresultatet skrevs till 3–8, ett resultat som inte speglade matchbilden men som ändå var klart och tydligt.

MoDo Hockey nådde inte hela vägen fram den här gången.

Det här innebär, som sagt, att säsongen är över. En säsong där MoDo Hockey slutade på andra plats i tabellen i grundserien och sedan alltså var en match ifrån att gå hela vägen till final.

Vi är givetvis inte nöjda med hur det slutade, men vi tar med oss mycket positivt från denna säsong. Inte minst tar vi med oss det massiva stöd som vi känt från dag ett. MoDoiter har slutit upp både när och fjärran och varit med och burit klubben till framgångar.

Utan fansen är vi ingenting, så är det.

Nu ska vi slicka såren och återhämta oss efter en lång säsong och sedan bygga vidare på alla de positiva byggstenar som vi känner att vi har med oss från 2021/2022.

Framåt, MoDoiter – och tack för allt denna säsong.