Isak Wallin återvänder till MODO Hockey

19 maj 2021 18:07
Herr

Under onsdagens livesändning i MODO Channel presenterades Isak Wallin som en av MODO Hockeys målvalvakter för den kommande säsongen. "Isak är en bra skolad målvakt som har en stor uppsida i sin utveckling för sin ålder, känns väldigt inspirerande att få jobba med honom, kommenterar MODO Hockeys målvaktstränare Andreas Eriksson.


Isak Wallin, 23, med Mora IK som moderklubb, återvänder nu till MODO Hockey. Säsongen 2014/2015 flyttade Wallin från Mora till Örnsköldsvik och MODO Hockey där han representerade MODO Hockeys J18- och J20-lag under tre säsonger. För att sedan under säsongen 2017/2018 bli utlånad från Mora IK till MODO där han gjorde 22 matcher i HockeyAllsvenskan. Nu är det dags att ta på sig MODO-tröjan igen och återvända till Örnsköldsvik, staden som Isak kallar sitt andra hem.

– Det känns fantastiskt att komma tillbaka till Örnsköldsvik och och MODO Hockey. Både staden och klubben ligger mig varmt om hjärtat och jag trivdes otroligt bra under mina tidigare år i föreningen, kommenterar Isak Wallin.

– Isak vill hela tiden bli bättre och vi ser en hög potential i honom, han tävlar hårt och strävar efter att bli bättre varje dag. En placeringssäker målvakt som också kan spela atletiskt när han behöver. Han känner till klubben väl och det är en viktig trygghet för en spelare för att kunna ta nästa steg i sin utveckling, säger MODO Hockeys sportchef Henrik Gradin.

"kommer bli ett riktigt bra team"

Efter att ha spelat ett begräsat antal matcher under föregående säsongen är nu Isak laddad för en ny säsong.

– Känner mig väldigt taggad för en ny säsong och jag ser framemot att tampas med Tex om positionen i målet. Jag känner Tex sedan innan, det är en riktigt bra kille och jag tror att vi kommer kunna sporra varandra till att bli bättre varje dag. Med Andreas som tränare och de kunskaper som han besitter så känns det som vi kommer bli en riktigt bra team, avslutar Wallin.

Kontraktet är skrivet över den kommande säsongen.

Kontraktsöversikt 2021/2022