På måndag släpper vi säsongskorten!

13 maj 2022 16:15
SÄSONGSKORT

På måndag den 16 maj klockan 12.00 släpper vi äntligen säsongskorten för SDHL och HockeyAllsvenskan. Det blir en del nyheter på läktarplats säsongen 2022/2023.


Jonas Nilsson, ansvarig för privatmarknad hos MoDo Hockey, berättar om måndagens släpp och kampanjperioden som börjar då i en intervju i MoDo Channel. Se inslaget i spelaren nedan.

I detta första skede kommer det enbart att vara möjligt att köpa säsongskort på sittplatsläktaren. Försäljningen av säsongskort på ståplatsläktaren inleds i augusti och anledningen till att ståplats öppnas upp vid ett senare skede är att vi arbetar med att ta fram ett nytt koncept för just den läktaren.

Har du haft säsongskort på sittplats under 2021/2022? Då ska du hålla utkik i din mejlkorg vid klockan 12 på måndag, då vi skickar ut information om förnyelse. Har du inte fått något mejl – hör av dig till [email protected], eller ring vår nya biljettleverantör Tickster på telefon 0771 – 47 70 70.

Funderar du på att köpa säsongskort för första gången, eller igen efter ett uppehåll? Då ska du hålla utkik här på modohockey.se på måndag.

Framåt, mot en ny härlig säsong i Hägglunds Arena!