Välkommen till MODO Hockeys nya hemsida
Publicerad: 2017-10-18
Nyhet
Under onsdagen lanserades äntligen en ny version av modohockey.se som förhoppningsvis ska ge dig som besökare en snabbare och bättre upplevelse. Välkommen!

Under en längre tid har MODO Hockey arbetat för att kunna lansera en ny version av hemsidan. Den påtagliga skillnaden är att sidan har en responsiv layout, vilket innebär att sidan anpassar sig utifrån besökarens förutsättningar som exempelvis skärmstorlek, upplösning och funktionalitet. Sidan laddas dessutom snabbare och mer dynamiskt än den tidigare versionen, vilket också ska ge dig en bättre helhetsupplevelse.

Vi har även tydligare kategoriserat hemsidan för våra olika typer av besökare där herr-, dam- och juniorlagen har sina egna startsidor där nyheter och statistik, kommande matcher och web-TV finns sorterat. Även Mat & Dryck har en tydligare startsida för allt i Fjällräven Center och Evenemangsarenan gällande konferens, lunch, fest, mässor, konserter och allting annat i vår fantastiska arena.

Felrapporter eller förbättringsförslag mottages

Det ska också poängteras att den hemsida du just nu har framför dig inte är en slutlig produkt, utan kommer att utvecklas på olika sätt framöver både avseende design, innehåll och funktionalitet. Arbete pågår med mer och bättre statistik för SDHL, historiska undersidor och mycket annat. Du som besökare är mer än välkommen att bidra med felrapporter och förslag via mail till [email protected].

Åter igen, varmt välkommen till vårt nya hem på nätet - och tack på förhand för ditt bidrag i vårt förbättringsarbete!

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson