Biljettinformation inför tisdagens hemmamatch mot Djurgården

25 januari 2016 09:36

För MODO Hockeys del väntar sex stycken matcher de två kommande veckorna innan landslagsuppehållet i februari. På tisdag kväll klockan 19:00 kommer Djurgården på besök till Fjällräven Center där vi har biljettkategorier för alla. Familjer, ungdomar och pensionärer har fömånliga erbjudanden till varje match, men tillhör du ingen av dessa kategorier erbjuder vi även riktigt bra sittplatser i kategorin "Linslusen" för endast 150kr/biljett. Välkomna till Fjällräven Center!


Biljettpriset för familjeläktaren på sektionerna 208-211 är endast 100kr per biljett för en familj som består av två vuxna och minst ett barn. Barn under fem år har gratis inträde om de sitter i vuxens knä. Att gå på ishockey med hela familjen bestående av två vuxna och två barn i åldrarna 6 och 4 år blir, som ett prisexempel, endast 300kr. Observera att hela familjen måste passera entrén tillsammans där ni är hjärtligt välkomna i ingång/entré nummer 6.

Biljettpriset för pensionärer är från 170kr på etage fyra, men pensionärsbiljetter kan bokas med rabatterat pris på alla sittplatssektioner exlusive 204-205 samt 214-215. De billigaste platserna återfinns riktigt nära rinken då de två första raderna kostar så lite som 90kr för pensionärer.

Sittplats för ungdomar finns även tillgänglig på arenans flesta platser för priset 100kr per biljett.

Kom nära spelet med "Linslusen"

En nyhet för säsongen är vår biljett vid namn Linslusen där du som gillar att synas kan välja att sitta på vår första rad samt bland annat "tårtbitarna" på nedre etage där du har fantastisk överblick.

Vi garanterar att du hör vad som sägs på isen och känner vinddraget från spelarna. Linslusen är en av våra mest prisvärda sittplatsbiljetter med närhet till spelet och dessa finns för 150 kronor per plats.

Boka dina platser via modo.ebiljett.nu.

Kontakta oss så hjälper vi dig att boka biljetter

Är du intresserad av Linslusen-biljetter eller något annat av de biljettalternativ vi har att erbjuda är du alltid välkommen att kontakta biljettavdelningen på Fjällräven Center. Antingen besöker du oss på plats mellan 08:00-18:00, ringer på 0660-21 66 00 eller skickar ett mail till [email protected].

Smidigast tillvägagångssätt - Förköp dina biljetter

Vill du köpa biljetter till enstaka matcher är det klart smidigaste sättet att förköpa biljetter via Internet och modo.ebiljett.nu eller via något av våra ombud i Örnsköldsvik med omnejd.

Biljettkassan är öppen matchdag, två timmar innan matchstart. Ett starkt tips för att undvika kö vid arenan i samband med match är att förköpa din biljett. Tänk även på att 25 kronor/biljett tillkommer vid köp i Fjällräven Center.

Mer information om biljettköp samt om våra fantastiska ombud.