Semifinalen i sikte – fritt inträde i helgen!
Publicerad: 2023-03-03
DAM
Vi har en riktigt härlig helg framför oss med minst en viktig SM-kvartsfinal på hemmaplan! Lördagens andra möte med SDE spelas i Skyttishallen och vi bjuder på gratis inträde för alla.

MoDo fick en drömstart på SM-kvartsfinalserien mot SDE Hockey på bortaplan i onsdags kväll. Slutresultatet skrevs till 4-0 efter en offensiv urladdning i andra perioden och en perfekt match från Lauren Bench mellan stolparna.

Nu vänder matchserien till Örnsköldsvik och MoDo förberedde sig på hemmaplan, i Skyttishallen, på fredagseftermiddagen. I och med att det är bäst av tre matcher i kvartsfinalserien så är det minst en, max två matcher som gäller i helgen och båda med MoDo som hemmalag.

Lördag 14.35 är det nedsläpp i kvartsfinal 2.

Söndag 12.30 är det nedsläpp i kvartsfinal 3, om en sådan match krävs för att skilja lagen åt.

I och med att Melodifestivalen har intagit Hägglunds Arena i veckan får MoDo Hockeys alla lag befinna sig på annat håll under veckoslutet. Av den anledningen kommer kvartsfinalserien att avgöras i Skyttishallen.

Efter två raka säsonger med uttåg i kvartsfinalen är det ett minst sagt revanschsuget och målmedvetet lag som nu kliver in på hemmaisen med en "matchboll" på lördagen.

Du kommer väl och stöttar laget på plats och hjälper oss nå en SM-semifinal? Det är fritt inträde för alla! Välkommen till Skyttishallen och en spännande slutspelsuppgörelse.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist