Lumberjacks och MoDo gör insamling till barnavdelningen

30 november 2021 16:00
INSAMLING

Hjälp Lumberjacks och MoDo Hockey att ordna en riktigt god jul till barnen på barnavdelningen vid Örnsköldsviks sjukhus!

Fram till och med derbyt mot Björklöven den 18 december pågår en insamling som oavkortat ska gå till barnen och deras behov.

Målet är satt till 100 000 kronor.


Att vår supporterförening Lumberjacks har ett brinnande engagemang för barnavdelningen vid Örnsköldsviks sjukhus är känt vid det här laget. För ett år sedan samlade Lumberjacks in presenter och delade ut till avdelningen innan jul och i somras överlämnade supporterföreningen in en gåva på 10 000 kronor.

Nu är det jul igen – och dags för en ny insamling.

Den här gången siktar Lumberjacks, i samarbete med MoDo Hockey, högt och målsättningen är satt till 100 000 kronor. Pengar som oavkortat ska gå till barnavdelningen och barnens behov.

Insamlingen har redan smygstartat och kommer att pågå till och med den 18 december, då herrarna möter Björklöven i HockeyAllsvenskan i vad som väntas bli en riktig publikfest.

Det går att bidra på flera sätt:

  • Via Swish, där numret till insamlingen är 123 567 25 55.

  • Via modo.ebiljett.nu, där det går att lägga till en valfri summa vid köp av biljetter till MoDo Hockeys hemmamatcher i HockeyAllsvenskan och SDHL.

  • Genom att bli medlem i Lumberjacks (länk finns här). Hälften av medlemsavgiften på 100 kronor går just nu till insamlingen.

Visst hjälps vi åt och ger barnen en riktigt god jul?