MODO Hockey söker Press- & Kommunikationsansvarig

21 oktober 2020 08:00
Jobbtillfälle

Är du en person som brinner för att utveckla varumärken och vet hur en god och öppen kommunikation skapar engagemang? Då är det här en tjänst för dig. Vi söker nu en Press & Kommunikationsansvarig som kan lyfta vårt varumärke och vara med att bidra till ett ökat intresse för MODO Hockey.


Som Press & Kommunikationsansvarig kommer du att ansvara för all kommunikation för MODO Hockey och Evenemangsarenan Fjällräven Center. Det innebär att du ansvarar för allt innehåll i våra kommunikationskanaler så som hemsida, sociala medier och MODO-channel. Du är också en viktigt del i att bygga vårt varumärke genom att profilera klubben, ha kontakt med extern media samt styra kommunikationen vid viktiga händelser.

Vi söker dig som har erfarenhet av att bygga varumärken, jobba med kommunikation samt digitala medier. Du är kreativ, flexibel, lösningsorienterad och är van att jobba i en varierande miljö. Då arbetet utförs tillsammans med olika aktörer och avdelningar inom MODO Hockey är det viktigt att du är en lagspelare och har en god samarbetsförmåga.

Du gillar att vara i händelsernas centrum och är inte rädd för att synas framför kameran. Du har en utbildning inom media & kommunikation alternativt erhållit dig kunskapen via arbetslivserfarenhet. Arbetet kräver också viss teknisk kompetens så som att hantera kamerautrustning och redigeringsprogram t.ex. Photoshop, InDesign, Premiere eller motsvarande. Har du jobbat med rörlig bild, film eller TV är det meriterande. Att kommunicera på svenska och engelska såväl skriftligt som muntligt är ett krav.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Provanställning med tillträde enligt överenskommelse

Arbetstid

Arbetstiden varierar över året och innebär kvällar och helger under ishockeysäsong.

Läs mer om tjänsten och ansök här